Ένα φως με ξύπνησε απότομα. Σηκώνομαι και πηγαίνω προς το παράθυρο.
Ένας ήλιος με καλημερίζει και μαζί του, λουλούδια, πεταλούδες και ένας αέρας που έφερνε ένα άρωμα ελπίδας και αναγέννησης.
Μια Ελλάδα που μου έχει λείψει τόσο πολύ.


Μοιάζει λες και της ξεφλουδίζουν σιγά σιγά, ό,τι όμορφο έχει. Όμως η ρίζα αντέχει ακόμα πάρα πολύ.
Βρίσκω τον εαυτό μου να χαμογελάει και να κοιτάζω τον γαλανό ουρανό, με τα άσπρα σύννεφα.
Νιώθω την ανάγκη να πω στους ανθρώπους που προσπερνώ, ένα καλήμερα.
Μοιραζόμαστε ένα κοινό κομμάτι ζωής, γιατί να είμαστε τόσο άγνωστοι μεταξύ μας..;

Νιώσατε πότε το πρωί όταν ξυπνάτε, να σας κυριεύει μια περίεργη αίσθηση;
Να νιώθετε πως το σπίτι που ζείτε, είναι το ίδιο ακριβώς όπως ήταν 1-2-5-10 χρόνια πριν;
Τα έπιπλα σκουριασμένα και χαλασμένα, τοίχοι άβαφτοι, αντικείμενα πεταμένα από δω και από κει;

 

Μήπως δεν αφήσατε την άνοιξη να μπει μέσα στο σπιτικό σας;
Μήπως νιώσατε ένα συναίσθημα απογοήτευσης καθώς βλέπετε πως το ανοιξιάτικο κλίμα δεν δένει καθόλου με ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι σας; Δυο διαφορετικοί κόσμοι.
Λάθος επενδύσεις. Μεγάλη κουβέντα.  Όχι μονό επενδύσαμε σε λάθος ανθρώπους, αλλά και σε λάθος αντικείμενα.

 

Πόσες φορές έχετε επισκεφθεί σπίτια γνωστών φίλων σας και νιώσατε πως αυτό που βλέπετε δεν έχει καμιά σχέση με το δικό σας σπίτι;
Να εντυπωσιαστήκατε με ένα απλό, άλλα όμορφο έπιπλο που είδατε και να σκεφτήκατε πως με κάποιες αλλαγές, θα μπορούσατε να μεταμορφώσετε και το δικό σας σπίτι σε ένα ονειρικό, ανοιξιάτικο παράδεισο.

 

Σας προτείνουμε μερικά μικρά Tips, που μπορούν να σας βοηθήσουν, για μια πιο ανοιξιάτικη διακόσμηση:
Βάψτε το σπίτι με χρώματα που δίνουν ζωή και ελπίδα. Χρώματα ανοιχτά που καλωσορίζουν την άνοιξη. Χρώματα που θα αφήσουν οτιδήποτε έξω από το σπίτι αδιάφορο.
Σκεφτείτε αν το δικό σας σπίτι πληρεί κάποιες από αυτές τις προδιαγραφές .

 

Άνοιξη θες σπιτάκι; ..Άνοιξη θα σου δώσω!
Ανοίξτε παράθυρα και αν θέλετε, βγάλτε και τα παντζούρια. Δέστε τις κουρτίνες με σχοινιά, τα όποια αν θέλετε, μπορείτε να διακοσμήσετε πολύ όμορφα με λουλούδια ή διάφορα σχέδια. Μπορείτε να βρείτε άπειρες ιδέες στο internet, όπως εδώ (https://goo.gl/MNACKp )
Δεν έχετε να κρύψετε τίποτα.. Αφήστε τον ήλιο να μπει μέσα στο σπίτι και στην ψυχή σας άφοβα. Αντικείμενα με σκούρο χρώμα, μην αφήσετε πολλά, άλλα μην τα βγάλετε κιόλας όλα. Αφού οι αντιθέσεις μπορούν να δέσουν τέλεια στο σπίτι και να δώσουν μια ισορροπημένη εικόνα.

Προσθέστε βάζα με λουλούδια, επίσης μπορείτε να προσθέσετε διάφορα φυτά με μεγάλα κλαδιά, να διακοσμήσουν οποιοδήποτε κομμάτι του σπιτιού. Μια πολύ όμορφη και πρωτοποριακή ιδέα που σας προτείνουμε. Είναι να κολλήσετε κλαδιά, ψεύτικα ή αληθινά, στους τοίχους ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σπιτιού.

 

Η Sofa κατασκευάζει τα έπιπλα της, με εξαιρετικής ποιότητας ξυλεία και υλικά, τίποτα καλύτερο από το να έχετε την ίδια τη φύση μέσα στο σπίτι σας.Ο σχεδιασμός τους μοντέρνος και ταυτόχρονα διαχρονικός, που συνδυάζεται όμορφα σε οποιοδήποτε στυλ σπιτιού.  Σε έναν κόσμο τόσο υλικό και πλαστικό, που πλέον η εταιρείες επενδύουν στα φθηνά υλικά και στις φθηνές κατασκευές, εμείς επιλέγουμε να διαφοροποιηθούμε και να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.