Είτε ζείτε σε μεγάλο ή μικρό σπίτι, η πρακτικότητα είναι πάντα σημαντική.

Οπότε, πάντα μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε κάθε γωνία του σπιτιού και να δημιουργούμε όμορφους χώρους, με απλά και πρακτικά βήματα.
Αρχίζουμε, μιλώντας πρώτα για τα πιο συνήθη σπίτια, τα οποία είναι τα μικρά.
Ένα συχνό λάθος που κάνουμε, είναι να γεμίζουμε το σπίτι με έπιπλα και αντικείμενα που κάνουν τον χώρο να φαίνεται ακόμα πιο μικρός. Αυτό εκτός του  ό,τι χαλάει την αισθητική, την δική μας και του σπιτιού, προβάλει μια αίσθηση εγκατάλειψης .
Χανόμαστε μέσα στο ίδιο μας σπίτι.


Υπάρχουν πολλές λύσεις, εμείς σας προτείνουμε μια από αυτές.Έξυπνες λύσεις για έπιπλα σπιτιού από την Sofa.gr, καναπέδες με ανάκλιση. Εύκολο στην χρήση του και λειτουργικό.
Καναπέδες με ανάκλιση για το σπίτι σας. Ένα έπιπλο εύκολο, έξυπνο και λειτουργικό που θα αγαπήσετε.

Γωνιακός καναπές Dream  Δείτε λεπτομέρειες εδώ

Αν υπάρχει κάτι μεγάλο σε μέγεθος, μέσα στο σπίτι, το οποίο δεν χρησιμοποιείτε και απλά το έχετε για να βάζετε πράγματα, όπως, ρούχα, βιβλία, αντίκες τότε, είναι μάλλον καιρός να το ξεφορτωθείτε.
Δεν είναι κάτι το οποίο γοητεύει τον χώρο, ούτε είναι πρακτικό, είναι κάτι που είχατε και παρατήσατε μέσα στο σπίτι.
Αν καταφέρετε και επιλέξετε να κάνετε αυτό το βήμα, τότε θα έχει γίνει η αρχή που θέλετε.
Τακτοποιήστε και βάλτε σε τάξη, ό,τι σημαντικό και άχρηστο υπάρχει.
Καθώς θα διώξετε ότι ασήμαντο υπάρχει μέσα στο σπίτι, οι αλλαγές θα είναι εμφανείς, αλλά σίγουρα όχι μαγευτικές. Ο χώρος δεν θα μεγαλώσει κατά πολύ και σίγουρα η οποιαδήποτε επιλογή του να προσθέσετε κάτι άλλο, δεν θα βοηθήσει.
Αυτό που προτείνουμε και μπορείτε να κάνετε, είναι να επιλέξετε έπιπλα που έχουν πολλαπλές χρήσεις.Μοναδικό σχέδιο γωνιακού καναπέ με σούπερ αναπαυτικό κάθισμα και πλάτες με ενσωματωμένους μηχανισμούς ανάκλισης.
Γωνιακός καναπές Lov Plus  Δείτε λεπτομέρειες εδώ

 

Ένα από τα πιο γνωστά, λειτουργικά σε χρήση έπιπλα, είναι οι καναπέδες ανάκλισης.
Αρκετά πρακτικοί και σχεδιασμένοι να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των ανθρώπων.
Αν υπάρχει κάποιο σκαμπό ή καρέκλες, που ο μόνος λόγος που υπάρχουν στο σπίτι, είναι απλά για τυχόν επισκέψεις, τότε ίσως είναι καιρός να τα διώξετε. Γιατί πολύ απλά οι καναπέδες ανάκλισης έχουν άφθονο χώρο για μια ολόκληρη παρέα.
Το βλέμμα των φίλων σας θα πέσει σίγουρα πρώτα στον καναπέ, αφού η σχεδίαση του εκτός από κομψή είναι και πρωτοποριακή .
Αυτό φαίνεται πολύ εύκολα με την πρώτη ματιά, γιατί δεν μοιάζει με έναν συνηθισμένο καναπέ.
Καταρχήν η κάθε θέση έχει τη δική της ιδιαιτερότητα .
Μπορείτε να ξαπλώσετε αναπαυτικά και να ξεκουραστείτε μετά από μια δύσκολη μέρα. Μπορείτε να απολαύσετε στιγμές, με φίλους και οικογένεια οι οποίες θα σας μείνουν αξέχαστες.
Επίσης υπάρχει το σημείο ανάκλισης, το όποιον ρυθμίζετε εσείς, με βάση την δική σας ευχαρίστηση.
Οι καναπέδες με ανάκλιση έχουν σχεδιαστεί για αυτές της ανάγκες.
Δεν είναι τυχαίο πως χρησιμοποιούνται, (τουλάχιστον από εμάς), υλικά πρώτης ποιότητας.
Εγγυόμαστε ένα άνετο και αναπαυτικό περιβάλλον, για όλα τα γούστα και της απαιτήσεις.Γωνιακός καναπές με άνετο φαρδύ ανάκλινδρο που παραπέμπει σε κρεβάτι, μοναδικό αναπαυτικό κάθισμα και πλάτη με ενσωματωμένους μηχανισμούς ανάκλισης στα μαξιλάρια του.
Γωνιακός καναπές Lov  Δείτε λεπτομέρειες εδώ

 

Το ίδιο σενάριο ισχύει και στα μεγαλύτερα σπίτια. Και σίγουρα η σχεδίαση του συγκεκριμένου καναπέ, δένει τέλεια με ότι περιβάλλει το σπίτι σας.
Τα στοιχεία του καναπέ δεν αλλάζουν, όπως και οι ιδιαιτερότητες του.
Αντιθέτως, σε ένα σπίτι με μεγαλύτερα τετραγωνικά, συνήθως όσο λιγότερα έπιπλα επιλέγουμε τόσο πιο κομψό δείχνει και το σπίτι.Γωνιακός καναπές Cool, με μοντέρνο design της Sofa, κατασκευασμένος από γερό σκελετό οξιάς με κόντρα πλακέ θαλάσσης 20 mm, για μεγαλύτερη αντοχή, έτοιμος να τον χαρείτε άφοβα περνώντας ώρες χαράς και διασκέδασης με την οικογένεια και τους φίλους σας.  Φροντισμένος, σε κάθε λεπτομέρεια, για να παρέχει άνεση ταυτόχρονα με την υψηλή ποιότητα της Sofa. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας, καινοτομούμε! Ο καναπές Cool είναι φτιαγμένος εξ ολοκλήρου από ύφασμα φορετό (αποσπώμενο) ριχτό, ακολουθώντας τις νέες τάσεις design, ακόμα και στα σημεία της ανάκλισης. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να τα αφαιρείτε όσο τακτικά επιθυμείτε, διατηρώντας την άριστη εφαρμογή, όπως ακριβώς ήταν την στιγμή της αγοράς
Γωνιακός καναπές cool​ Δείτε λεπτομέρειες εδώ


Η μυστική μας φόρμουλα στους καναπέδες ανάκλισης.


Δεν είναι λίγος ο κόσμος, ο όποιος δυσκολεύεται να κάνει τη σωστή επιλογή αγοράς.
Υπάρχει τεράστια γκάμα επιλογών, για να καλύψει τις βασικές ανάγκες του κόσμου.
Εδώ όμως εμείς, τείνουμε αυστηρά να ξεχωρίσουμε.
Δεν υπάρχει καλύτερος ανταγωνιστής, από τον ίδιο μας τον εαυτό και εμείς σας το αποδεικνύουμε με πράξεις. Με μια επίσκεψη στον εκθεσιακό μας χώρο θα ανακαλύψετε τα σημεία υπεροχής μας.
Στους καναπέδες με ανάκλιση μας χρησιμοποιούμε αποσπώμενο ύφασμα, για καλύτερη πλύση και για τυχόν μικροζημιές που μπορεί να συμβούν,όπως ,(υγρά, σάλτσες, φαγητά κ.α).
Το μονό που έχετε να κάνετε, είναι να αφαιρέσετε το ύφασμα, σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει πρόβλημα και να το ξαναβάλετε. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα μέρη του καναπέ, ακόμα και στα σημεία ανάκλισης.
Χρησιμοποιούμε εσωτερικό ή εξωτερικό μηχανισμό ανάκλισης, για περισσότερες επιλογές, στον τρόπο τον οποίον εσείς επιλέγεται να στηρίζετε το σώμα σας.Σχεδιαστικό διαμάντι, σε μοντέρνο design από την επαγγελματική ομάδα της Sofa. Συνδυάστε την απόλυτη άνεση των επίπλων μας, με την απόλυτη σχεδιαστική καινοτομία. Λειτουργικότητα, αισθητική και ποιότητα, συνθέτουν την σειρά μας Dream.  Ένας ξεχωριστός, γωνιακός καναπές, κατασκευασμένος από γερό σκελετό οξιάς με κόντρα πλακέ θαλάσσης 20 mm.  Είναι φτιαγμένος εξ ολοκλήρου από ύφασμα φορετό (αποσπώμενο) ριχτό, ακολουθώντας τις νέες τάσεις design, ακόμα και στα σημεία της ανάκλισης, ενώ η σχεδιαστική του καινοτομία εφαρμόζεται και στα καπιτονέ μαξιλάρια για την απόλυτη άνεση και αριστοκρατική εμφάνιση, που ολοκληρώνεται με τα πανέμορφα εξωτερικά φιλέτα.
Γωνιακός καναπές Dream  Δείτε λεπτομέρειες εδώ
Για περισσότερες πληροφορίες στον γωνιακό καναπέ Dream επισκεφτείτε το παρακάτω άρθρο μας.
https://sofa.gr/blog/kanapes-dreamΕπιλέξτε sofa το έπιπλο που θα διακοσμεί το σπίτι σας για πολλά χρόνια.