Ανήκουμε στην κατηγορία ανθρώπων που περνάμε ώρες χαζεύοντας pins και boards, που σχετίζονται με το interior design, στο Pinterest. Αν ταυτίζεστε με το παραπάνω συνεχίστε την ανάγνωση.

Το Pinterest, το δημοφιλές social κανάλι, αποτελεί μια ανεξάντλητη «δεξαμενή» ιδεών: για την μόδα, το φαγητό και την διακόσμηση. Το Pinterest συχνά δείχνει τη δύναμη των νέων τάσεων, τις οποίες εμείς εφαρμόζουμε με γνώμονα την λειτουργικότητα τους και το budget μας.

Πώς θα σας φαινόταν να σας δίναμε 5 ιδέες που θα μεταμορφώσουν το σπίτι σας σε ένα από αυτά που βλέπουμε καθημερινά και ζηλεύουμε:

 

ΚΟΝΣΟΛΑ VALERIA

 Νέολασικο σχέδιο επίπλου υποδοχής που σας βοηθά στη καθημερινότητα.

 

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ TIMES

Μοντέρνος καμπυλωτός σχεδιασμός που δημιουργεί μια ξεχωριστή πολυθρόνα για τον χώρο σας. Με υπερυψωμένα μπράτσα που καταλήγουν στο αφράτο μαξιλάρι καθίσματος, κατασκευασμένο από λάστιχο 6000 για απόλυτη άνεση.

Γερός σκελετός από οξιά και ανατομικό μαξιλάρι στην πλάτη, συνθέτουν την κομψή αυτή πολυθρόνα, που θα αγκαλιάζει το σώμα σας. Παρατηρήστε τα στολισμένα πόδια που ολοκληρώνουν τον υψηλό σχεδιασμό της.

Διαμορφώστε την προσωπική σας πολυθρόνα, σε χρώματα και υφάσματα που επιθυμείτε. Σε μοντέρνα γραμμή άψογη κατασκευή με υλικά Α' διαλογής!

 

 

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ MOON

 

 

 

ΣΥΝΘΕΣΗ MIX

 Μοντέρνα επιπλοσύνθεση, με ιδιαίτερα κουτάκια αποθήκευσης, για να τα στολίσετε όπως επιθυμείτε. Τοποθετήστε τα βιβλία σας, τα cd ή dvd σας ή απλά διακοσμήστε τα με τα αγαπημένα σας αντικείμενα.

Με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους που παίζουν σχεδιαστικά μεταξύ τους. Ένα έργο τέχνης για το σπίτι σας. Κατασκευασμένο με υλικά α' ποιότητας και σχεδιαστικά φροντισμένο από την ομάδα της Sofa.gr για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Μια επιπλοσύνθεση που θα σας παρέχει απόλυτη λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική, δίνοντάς σας την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τον χώρο από κάτω, όπως εσείς επιθυμείτε

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ DOMUS

 

Ένα μοντέρνο σχέδιο με κομψούς αποθηκευτικούς χώρους που δεν αλλοιώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα του γραφείου.