Menu
Your Cart

Sofa Blog - Minimal στυλ RSS Feed

28 032019 Έξυπνα διακοσμητικά που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας!
admin 0 22
  H διακόσμηση ενός σπιτιού είναι σύνθετη υπόθεση. Αντικείμενα δικής μας επιλογής συνυπάρχουν με δώρα, αναμνηστικά και οικογενειακά κειμήλια. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κανόνας που να λέει πως όλα τα διακοσμητικά πρέπει να είναι της ίδιας αισθητι..
21 032019 Ανακαλύψτε την σκανδιναβική φιλοσοφία που μπορεί να φέρει αλλαγές στην ζωή σας
admin 0 20
Επίπλωση Σπιτιού Νο13 Η κοινωνική πρόνοια, η αστυνομική λογοτεχνία και η διακόσμηση τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα στις χώρες της Σκανδιναβίας. Το Σκανδιναβικό design είναι ο βασιλιάς της διακόσμησης -και της αρχιτεκτονικής- και όχι τυχαία αφού κάθε αντι..
04 122018 Επιλέξτε το κατάλληλο ύφασμα για τον καινούριο σας καναπέ!
admin 0 2
 Σε προηγούμενο άρθρα σας δώσαμε κάποιες συμβουλές για να επιλέξετε τον ιδανικό καναπέ για το σαλόνι σας. Ελπίζουμε να σας βοήθησαν! Μετά την επιτυχή εύρεση, λοιπόν, του καινούριου σας καναπέ, σειρά παίρνει η επιλογή του υφάσματος που θα επενδύει το ..
22 112018 Tips για να επιλέξετε το Χρώμα του Καναπέ σας!
admin 0 3
 Ο καναπές αποτελεί την «καρδιά» του σαλονιού και ο καθρέφτης της αισθητικής σας. Είναι μια δήλωση υπεροχής -όπως άλλωστε έχουμε ξαναπεί- και αντανακλά στοιχεία της προσωπικότητάς και του ψυχισμού σας!  Είναι επίσης ο βασικός παράγοντας διαμόρφωσης τ..
28 042018 Καναπές Γωνία.  Ποιότητα και Design  σε ένα έπιπλο.
admin 0 1
 Υπάρχουν δύο κύριοι χαρακτήρες καταναλωτών.Αυτοί που ενδιαφέρονται για την ποιότητα και οι υπόλοιποι που ενδιαφέρονται πρωτίστως για το design.Με άλλα λόγια η ωριμότητα της επιλογής έναντι στον αυθορμητισμό και την διάθεση να ξεχωρίσεις.Τι θα συνέβα..
05 032018 Καναπές Κρεβάτι. 4 λόγοι που τον προτιμάμε...
admin 0 2
Οι διαρκώς αυξανόμενες πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο σε καναπέδες κρεβάτια δεν είναι τυχαία.Είναι δεδομένο ότι ένας καναπές κρεβάτι είναι πάντοτε εξαιρετικά χρήσιμος.Ας δούμε όμως τις τεσσερεις περιπτώσεις όπου είναι και απαραίτητος.Το ακόλουθο άρθρο..
04 072017 ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ
admin 0 2
Είτε ζείτε σε μεγάλο ή μικρό σπίτι, η πρακτικότητα είναι πάντα σημαντική.Οπότε, πάντα μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε κάθε γωνία του σπιτιού και να δημιουργούμε όμορφους χώρους, με απλά και πρακτικά βήματα.Αρχίζουμε, μιλώντας πρώτα για τα πιο συνήθη σπί..
10 062017 Τραπεζαρίες για μικρούς χώρους.
admin 0 3
Τραπεζαρία Sky.   Δείτε λεπτομέρειες εδώ Πολλές φορές θα έχετε νιώσει πως το σπίτι σας είναι τόσο μικρό, που έστω και ένα μικρό αντικείμενο να τοποθετήσετε το σπίτι θα εκραγεί. Διαβάσαμε άρθρα για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι αναζητά ο κόσμος και ..
15 052017 Αφήστε την άνοιξη να μπει στο σπίτι σας
admin 0 2
Ένα φως με ξύπνησε απότομα. Σηκώνομαι και πηγαίνω προς το παράθυρο.Ένας ήλιος με καλημερίζει και μαζί του, λουλούδια, πεταλούδες και ένας αέρας που έφερνε ένα άρωμα ελπίδας και αναγέννησης.Μια Ελλάδα που μου έχει λείψει τόσο πολύ.Μοιάζει λες και της ..
31 082016 10 λόγοι για να αγαπήσετε έναν γκρί καναπέ
admin 0 1
Ένιωσες πανίσχυρος διακοσμητής λίγο πριν έρθει η ώρα να διαμορφώσεις το σπίτι σου; Αυτό το συναίσθημα κράτησε μέχρι την στιγμή που έπρεπε να σηκώσεις τα μανίκια και να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις; Δύσκολίες σε όλα τα σημεία: από την επιλογή χρώματος..
09 052016 Πώς να επιλέξετε τα κατάλληλα έπιπλα για το χώρο σας
admin 0 3
Μόλις αποκτήσατε το καινούριο σας σπίτι και θέλετε να το επιπλώσετε αλλά έχετε πελαγώσει με τις επιλογές που πρέπει να κάνετε; Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε και φοβάστε ότι ενδέχεται να αγοράσετε έπιπλα που στην πορεία θα διαπιστώσετε ότι δεν ταιρ..
29 032016 Ανοιξιάτικες ιδέες διακόσμησης
admin 0 2
Ο χειμώνας μας αποχωρίζεται σιγά σιγά και τα χρώματα της άνοιξης εμφανίζονται στη φύση. Παρόλο που στην ουσία χειμώνας στην Ελλάδα δεν υπήρξε φέτος, είναι αναμφίβολο πως η διαφορά από το νεκρό τοπίο των προηγούμενων μηνών η τωρινή αναγέννηση μπορεί ν..
Showing 1 to 12 of 18 (2 Pages)