Ήρθε η ώρα να οργανώσετε σωστά τα βιβλία σας.

Αν είστε βιβλιοφάγοι γνωρίζετε από πρώτο χέρι πως δεν υπάρχει ποτέ αρκετός χώρος για νέες αγορές, με αποτέλεσμα παντού να υπάρχουν σκόρπια βιβλία, παλιά και καινούργια, και να δημιουργείτε ένα μικρό χάος μέσα στο σπίτι. Κάτι που μπορεί να λυθεί μια για πάντα με την κατάλληλη βιβλιοθήκη.

 

Η βιβλιοθήκη φιλοξενεί εκτός από βιβλία, πλήθος αντικειμένων, όπως περιοδικά ή διακοσμητικά, και καταλαμβάνει μεγάλο μέρος του σαλονιού ή του γραφείου. Αυτό σημαίνει, πως εκτός από πρακτική, η βιβλιοθήκη, για να χωράει την συλλογή μας, πρέπει να είναι συμβατή με το προσωπικό γούστο του καθενός αλλά και το ύφος του υπόλοιπου σπιτιού. Παρακάτω σας έχουμε τρεις βιβλιοθήκες, οι οποίες μάλιστα μπορούν να διαμορφωθούν και στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν, για να διαλέξετε εκείνη που θα σας βοηθήσει να χαρείτε περισσότερο το σπίτι σας.

 

 

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ALFA

 


Αγαπάτε τα βιβλία σας, τα οποία έχουν φτάσει στο ταβάνι, αλλά δεν έχετε αρκετό χώρο; Η βιβλιοθήκη μας Alfa ήρθε για να λύσει το πρόβλημα. Σε ιδανικές διαστάσεις, προσαρμόζεται στον χώρο σας, παρέχοντας το κατάλληλο, γερό μέρος για να εμπιστευθείτε τον πνευματικό σας πλούτο.

 

Εναλλακτικά, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να «χωρίσετε» έναν μεγάλο χώρο σε δύο μικρότερους, ενώ ταυτόχρονα την γεμίζετε βιβλία και αγαπημένα αντικείμενα.

 

Απολύτως πρακτική, σε μοντέρνα γραμμή, χειροποίητη από mdf και με επένδυση από δρυς, οξιά, καρυδιά ή λάκα, θα αποτελέσει ένα από τα πιο αγαπημένα σας έπιπλα.

 

Διαμορφώνεται σε διαστάσεις και χρώμα που επιθυμείτε και είναι έτοιμη να σας παρέχει λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική.

 

 

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ONARΗ βιβλιοθήκη Οναρ είναι από τα σπάνια έπιπλα που μπορούν να σταθούν ακόμη και σε άδειο χώρο και να δημιουργήσουν έναν ολόκληρο κόσμο! Κάτι περισσότερο δηλαδή από μία βιβλιοθήκη. Ένα ολοκληρωμένο έπιπλο υψηλής ανθεκτικότητας και αισθητικής. Κατασκευασμένη για να προσελκύει τα βλέμματα και να προσφέρει φινετσάτες λύσεις διακόσμησης. Στην βιβλιοθήκη Όναρ τα βιβλία σας θα βρούν την μοντέρνα όσο και μόνιμη κατοικία που τους αρμόζει.

 

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ NEW YORKΑπολύτως πρακτική, σε μοντέρνα γραμμή, χειροποίητη από mdf και με επένδυση από δρυς, οξιά, καρυδιά ή λάκα, θα αποτελέσει ένα από τα πιο αγαπημένα σας έπιπλα.

 

 

 

Ελάτε σήμερα σε μια από τις εκθέσεις μας και βρείτε την βιβλιοθήκη που σας ταιριάζει.

 

 

Ίλιον , Θηβών 410 412 , Τηλ 210-5789731

 

Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 488, Τηλ 211-1828193